În cadrul unei acțiuni organizate în colaborare cu polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași, polițiștii nemțeni au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.500 de lei. 4,87 m.c. material lemnos a fost confiscat.

În noaptea de 21/22 septembrie a.c., în intervalul orar 22.00-06.00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul I.P.J. Neamț în colaborare cu cei din cadrul I.P.J. Iași, au acționat pe raza localităților limitrofe graniței dintre cele două județe.

Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea furturilor de animale, prevenirea răspândirii Pestei Porcine Africane precum și combaterea furturilor și a transportului ilegal de material lemnos.

Astfel, au fost legitimate peste 80 de persoane și verificate 63 de autoturime.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.500 de lei

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut 3 permise de conducere. În cadrul acțiunii, au fost ridicate 3 certificate și 3 plăcuțe de înmatriculare, fiind constatate trei infracțiuni privind comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Totodată, în urma neregulilor constatate, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 4,87 m.c. material lemnos.

La activitate au fost angrenați și specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț, Oficiului Județean de Zootehnie Iași, Direcției Silvice Iași și Gărzii Forestiere Suceava.

sursa:IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.