Peste 50 de polițiști nemțeni sunt angrenați în misiunile pentru desfăşurarea în condiții de siguranță a examenului național de Bacalaureat. Centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare. Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, Poliția Română a suplimentat dispozitivul curent care acționează pentru siguranța comunității.

Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, 55 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 47 sunt poliţişti din cadrul structurii de ordine publică.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează siguranţa publică. În acest sens, centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor. Efectivele Poliţiei Române sunt în teren pentru menținerea ordinii publice şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de siguranță.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.