Astăzi a avut loc deschiderea oficială a „Festivalul Naţional al Artiştilor Amatori din M.A.I.”. Începând cu orele 16.00, la Centrul Cultural al comunei Tașca, jud. Neamt, s-a dat startul competitiei la care vor evolua poliţişti-artişti consacraţi dar şi cadre ale M.A.I. care aspiră la statutul de artist amator.

În acest an județul Neamț este gazda Festivalul Naţional al Artiştilor Amatori din M.A.I., organizat de Ministerul Afacerilor interne cu sprijinul Inspectoratului de Poliției Județean Neamț, Consiliul Județean, Consiliul Local Tașca și Asociația Eu Cred.

Evenimentul reunește anual cadrele MAI din toată țara, care dau dovadă nu numai de rigurozitate în aplicare legii, ci și de imaginație, talent și înclinație spre frumos. În cadrul concursului se vor desfășura trei secţiuni, respectiv: muzică ușoară, muzică folk și muzică populară.

Printre artiștii care vor fi prezenți astăzi și mâine pe scena festivalului, se numără Walter Ghicolescu în calitate de președinte al juriului pentru secțiunea de muzica ușoară/folk și Ionuț Sidău în calitatea de președinte al juriului pentru secțiunea de muzică populară.

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț va fi reprezentat de doi agenți de poliție la secțiunea de muzică ușoară, dar și de ASP Coșerariu Mihai, laureat al festivalului, ce va face parte din juriul concursului, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

La Festival participa peste 100 de concurenti, politisti, pompieri si jandarmi din toata tara.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.