Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamț s-au alăturat campaniei Ministerului Afacerilor Interne de donare de sânge și plasmă, pentru pacienții internați în stare gravă, urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Un apel la solidaritate umană, un răspuns al polițiștilor care au donat sânge, fără a ști pe cine ajută, către cei care, poate, nu mai au tărie sau speranță să strige.

Participarea la această acţiune a fost benevolă, poliţiştii înţelegând că în acest mod pot salva viaţa unei persoane care duce în aceste zile o luptă cruntă pentru a rămâne în viață.

Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită responsabilă, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot ajuta pe ceilalți.

Gestul poliţiştilor nemțeni vine ca un îndemn la adresa comunităţii, de a se alătura cu empatie semenilor aflaţi în nevoie.

Nevoia de sânge a spitalelor a crescut  în această perioadă de grea încercare, iar cei care au învins în lupta cu virusul SARS-CoV-2, cunosc cel mai bine cât de important este un ajutor nesperat, în clipe de cumpănă.

Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați suferit, ați luptat și ați învins în lupta cu COVID-19. Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați trecut prin momente cumplite și ați simțit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic. Ne adresăm vouă și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață.

Donarea nu necesită programare, aşa cum nici nevoia de sânge nu o putem înscrie pe liste de aşteptare! O oră din viața noastră, poate salva o viață!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.