Politistii din Neamt nu au stat degeaba de sarbatori. Acestia au avut interventii la peste 200 de evenimente in doar 3 zile, cele mai multe dintre ele fiind semnalate la 112, informeaza IPJ Neamt:

”În perioada 31.12.2017-02.01.2018, polițiștii nemțeni au intervenit la peste 200 de evenimente, 181 fiind sesizate prin apelul unic de urgență 112. Au aplicat peste 180 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au constatat peste 50 de infracțiuni.

Loading...

În această perioadă, peste 500 de poliţişti au acționat, la nivel judetean pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În urma activităților, au fost constatate 59 de infracţiuni, iar 6 persoane au fost surprinse în flagrant delict. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 183 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 100.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi au fost, de asemenea, priorităţi ale poliției nemțene, în perioada de referință înregistrându-se la nivelul județului 10 accidente de circulație, dintre care doar unul s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Poliţiştii rutieri au acționat pentru combaterea excesului de viteză cât și pentru neadaptarea vitezei la condițiile de carosabil, fiind sancționați 82 de conducători auto pentru aceste abateri, iar 21 de permise de conducere au fost reținute pentru excesul de viteză.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.