Decizie de școală ajutătoare la IPJ Neamt. Sindicatul Europol anunță că politistul incomod, Ioan Cănărău, este cercetat disciplinar pentru o știre publicată de tvmneamt, preluată dintr-o postare de pe pagina de facebook a Sindicatului Europol.
Stăm și ne întrebăm dacă există limite ale abuzurilor îndreptate împotriva polițiștilor? Se pare că nu! Managerii și slugile lor au mințile odihnite și găsesc orice vină, numai sancțiune să iasă!
Șeful IPJ Neamț a dispus ca polițistul Cănărău Ioan să fie cercetat disciplinar, nu pentru încălcarea vreunei atribuții de serviciu, ci pentru o postare făcută de sindicat pe această pagină (n.red. pagina sindicatului)”, spun sindicalistii Europol.
Motivul declanșării cercetării disciplinare, este că atât postarea respectivă, cât și stirea tvmneamt pe același subiect, au avut prea multe like-uri (reacții) și distribuiri. Mai mult, ofițerul care a dispus sanctiunea, enumeră (adică a stat și a numărat) fiecare reactie/emoticon la știrea de pe pagina de facebook tvmneamt.ro: râs, uimit, furie, etc. ”Ce s-a gândit comisarul șef de poliție Cocea Mihai Cătălin, cel desemnat cu cercetarea?
Să concluzioneze că agentul de poliție Cănărău Ioan trebuie sancționat disciplinar pentru că postarea sindicală a înregistrat 18 comentarii, 36 de distribuiri și a fost vâzută de mai multe persoane, 149 dintre acestea reacționând cu 122 like-uri, 13 emoticoane “trist”, 9 emoticoane “nervos”, 3 emoticoane “uimit”, 1 emoticon “grija”, 1 emoticon “ras” iar știrea de pe site-ul TVM Neamț, postată pe această pagină, a înregistrat 286 de reacții, 236 like uri, 38 emoticoane “trist”, 6 emoticoane “uimit”, 4 emoticoane “ras”, 1 emoticon “grija” si 1 emoticon “ras”, 40 de comentarii și 83 de distribuiri.
Bine că n-au ținut cont de numărul de respirații, numărul de pași, pozițiile din timpul somnului, gândurile rele despre ei, programele tv schimbate, mâncărimile scărpinate, lenjeria purtată, flegmele scuipate, mucii trași sau suflați pe nas, visele colorate, frunzele călcate, pastilele luate, bârfele rostite, metri cubi de gaz și apă consumați, proștii înjurați, ș.a.m.d că era vai ș-amar de polițistul abuzat, pardon, cercetat disciplinar!”, mai mentioneaza Europol Neamt.
Aceasta este știrea pentru care este cercetat disciplinar polițistul Cănărău, de la Roman: Polițist cu 30 de ani vechime, mesaj pentru tinerii care vor să intre în Poliție: Fugiți, fraților, fugiți!
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.