O femeie de 52 de ani din Roman, a încercat să-l ispitească pe cunoscutul polițist Ioan Cănărăru, însă, după cum era de așteptat, nu și-a ales deloc bine omul, alegându-se în schimb cu un dosar penal. Femeia a vrut să-l mituiască pe Cănărău, după ce a fost prinsă beată criță la volan.

Faptele s-au petrecut sâmbătă, 17 iunie, însă cazul a ieșit la iveală abia astăzi, întrucât șefii IPJ Neamț nu au avut timp să-l mediatizeze. Conform Sindicatului Europol, mașina condusă de femeie a fost trasă pe dreapta în jurul orelor 18:45, după un apel la 112 al unui pompier ISU, care a reclamat că autoturismul circulă cam pe 3 cărări. Echipajul format din polițist și un jandarm a ajuns-o din urmă și a oprit-o pe femeia- pericol public, care avea o alcoolemie 1,43 la mie în aerul expirat, adică peste 3 la mie în sânge. Dându-și seama că a comis-o grav, conducătoarea auto i-a oferit lui Cănărău câteva sute de lei, pentru ca acesta să treacă cu vederea abaterea penală. Pentru că totul a fost filmat cu bodycam-ul, polițistul și-a anunțat imediat superiorii, pe numele femeii fiind întocmit dosar penal pentru dare de mită, pe lângă dosarul penal pentru conducere în stare de ebrietate.

Un agent de poliție a refuzat mita oferită de către o persoană care a condus un autovehicul cu o îmbibație alcoolică în aerul expirat de 1,43 MG/L.
S-a întâmplat în Roman, acum câteva zile, când polițistul Cănărău Ioan patrula prin municipiu însoțit de un jandarm.
Un pompier aflat în timpul liber a sunat la 112 sesizând că o mașină circulă haotic și că e posibil ca șoferul să fie băut.
Patrula auto a plecat imediat în urmărirea mașinii.
La volan se afla o femeie care a încercat să-i ofere bani polițistului însă acesta a refuzat și și-a anunțat superiorii. Un polițist cu care ne mândrim, Cănărău Ioan”, transmite Sindicatul Europol.
Vezi și:

Polițistul zilei: Ioan Cănărău! Alături de un jandarm a salvat un om de la moarte și a redat familiei o fetiță de 5 ani

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.