Politistul care anul trecut s-a bagat singur intre 50 de tigani care se rafuiau pe strazile din Targu- Neamt, a fost decorat pentru devotament si profesionalism.

Decorarea politistului (absolut normala si binemeritata), vine dupa ce anul trecut, imediat dupa scandalul monstru de la Targu- Neamt, sefii lui din Ministerul de Interne, au propus cercetarea disciplinara a acestuia, pentru ca la momentul interventiei ar fi facut uz de arma fara sa respecte anumite prevederi din regulamentele MAI.

Comunicat de presa, IPJ Neamt:Agentului șef principal de poliție Busuioc Ovidiu i-a fost acordată Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru devotamentul și profesionalismul cu care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu.

Ieri, 16 iulie a.c., în cadrul unui eveniment prelejuit de Ziua Ministerului Afacerilor Interne, sărbătorită pentru al doilea an consecutiv, ministrul afacerilor interne, doamna Carmen Dan a acordat cele mai importante distincții pentru profesionalismul și actele de eroism cu care și-au îndeplinit atribuțiile polițiștii, pompierii, jandarmii, piloții și polițiștii de frontieră.

Unul dintre polițiștii premiați în cadrul ceremoniei este agent șef principal de poliție Busuioc Ovidiu, din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției orașului Tîrgu-Neamț. Acestuia i-a fost acordată Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

Polițistul s-a evidențiat în mod deosebit la data de 5 iulie 2018, în urma intervenției pentru aplanarea și restabilirea ordinii și liniștii publice, când a folosit în mod preventiv armamentul din dotare și a acționat pentru limitarea escaladării conflictului izbucnit între mai multe persoane”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.