Politistul nemtean Ioan Cănărău protesteaza in fata Ambasadei SUA de la Bucuresti, sub cunoscutul slogan ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Politia Romana!”.

Astazi este a doua zi de protest in fata Ambasadei SUA, iar locul pare destul de bine ales in ceea ce periveste revendicarile invocate de acesta, avand in vedere ca de cel putin 20 de ani, americanii sunt cei care dau ora exacta in politicile adoptate de statul român, in special cele din Justitie si Politie.

Ioan Cănărău protesteaza alaturi de un alt politist, din judetul Gorj, de fapt in sprijinul acestuia, politist care a devenit si el incomod pentru sistem, după ce a dezvaluit anumite nereguli. În consecinta, omul legii a fost destituit si se incearca internarea lui cu forta intr-un spital de psihiatrie. Acum, el este in greva foamei si dupa cateva zile de protest in fata Ministerului de Interne, alaturi de Ioan Canarau, cei doi s-au mutat in fata Ambasadei SUA. Evident, din scena nu putea lipsi deja celebra masina (proprietate personala a politistului nemtean) inscriptionata

A doua zi de protest la Ambasada SUA în România! Partenerii României ar trebui să fie îngrijorați de situația în care se află Poliția Română care e distrusă sistematic chiar de către politicienii care țin acum frâiele țării în mâini!
Mai devreme sau mai târziu siguranța națională va fi afectată și implicit relațiile cu țările partenere vor avea de suferit chiar din punctul de vedere al siguranței alianțelor!”, transmite Ioan Cănărău, care explica pe larg motivele protestului, într-o filmare transmisa in direct de la fata locului.

Masina cu care Ioan Cănărău este in fata ambasadei SUA, a facut in aceasta vara turul tarilor UE si a ajuns chiar si in fata Parlamentului European. Detalii AICI Mașina din Neamț cu ”Jos Mafia din MAI”, a ajuns în fața Parlamentului European
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.