Actualizare: Șoferul care a ieșit din parcare fără să acorde prioritate mașinii de poliție, are 23 de ani și este din Tarcău. Acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.305 lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

Știrea inițială: O autospecială de poliție Volkswagen Polo, a fpst șifonată destul de serios într-un accident rutier produs astăzi în jurul orei 15:30, în centrul orașului Bicaz, jud. Neamț.

Conform IPJ Neamț, autospeciala de la Serviciul Rutier ar fi intrat în coliziune cu un autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate la ieșirea din parcarea magazinului Profi. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, accidentul fiind soluționat ca tamponare. La ora transmiterii știrii, o echipă de ofițeri de la IPJ Neamț se deplasa spre fața locului pentru a face constatarea.

Pe 3 ianuarie, doi polițiști rutieri au fost răniți într-un accident produs la Săvinești, în care a fost implicată tot o autospecială de poliție Volkswagen Polo.

Polițiști rutieri, răniți în accident la Săvinești. Impact între Polo cu radar și un BMW

I.C. (sursa foto- facebook)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.