Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin rețeaua europeană EURES oferă 20 de posturi de șofer de camion, la o firmă poloneză, respectiv Wiland Polska SP. Z O.O, din localitatea Szczecin. Cei selectați de angajator vor primi o leafă lunară de 1.385 de zloți, ceea ce inseamna aproximativ 1450 de euro, la care se vor adăuga bonusuri. Persoanele interesate de aceste joburi trebuie să aibă un permis de conducere categoriile C și E, fără antecedente penale, și să aibă cel puțin doi ani de vechime în muncă. Pentru a putea accede la aceste posturi, șoferii trebuie să vorbească engleza și germana. Ca atribuții de serviciu, lucrătorii vor fi responsabili de încărcarea și descărcarea mărfii, dar și de pregătirea documentelor pentru transport. Locul de muncă este mobil. Durata contractului va fi pe o perioadă nedeterminată, cu probă de lucru de 3 luni.

Pentru selecție se vor trimite CV-urile completate în limba engleză, poloneză sau germană la angajator, respectiv wiland.polska@wp.pl pentru Mrs. Iwona Matynia.

Termenul limită de depunere a CV-urilor este data de 24 septembrie 2015. Mai multe informații se pot obține de la acest număr de telefon: 0231 536791.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.