Pompierii au intervenit la balconul unui apartament de la etajul patru, unde niste bucati de geam atarnau si puteau cade.

Marți, 27.09.2016 la ora 09:43, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre existența pericolului de cădere a unor bucăți de sticlă, de la etajul patru al unui bloc din Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț cu două autospeciale cu scară culisabilă, care au acționat pentru degajarea elementelor instabile.

Tot marti, din cauza unui foc nesupravegheat, s-a aprins vegetatia uscata de pe un teren din cartierul Speranta din Piatra- Neamt

Marți, 27.09.2016 la ora 14:54, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în cartierul Speranța din Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars 300 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.