Pompierii au avut parte de doua misiuni dificile ieri, 2 august. Dimineata au salvat in ultima clipa un tanar cazut in apele Cuiejdiului in Piatra Neamt. Acesta reusise sa se prinda de un picior al unui pod, iar salvatorii ISU au ajuns la timp pentru a-l scoate in viata.

12 ore mai tarziu, au fost chemati sa salveze un cal cazut intr-un beci la Urecheni.Au dus misiunea la bun sfarsit ca de fiecare data, insa cu pretul distrugerii unui perete al beciului, se arata intr-un comunicat al ISU Neamt:

Joi, 02.08.2018, la ora 10:48, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că un bărbat a căzut în pârâul Cuejdiu, pe raza municipiului Piatra Neamţ, str. Nicu Albu. La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială complexă de intervenţie, o barcă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

Salvatorii au intervenit pentru degajarea bărbatului, în vârstă de 27 de ani, din pârâul Cuejdiu, acesta fiind preluat de echipajul de paramedici SMURD şi transportat la spital.

Misiune salvare cal căzut într-un beci

Joi, 02.08.2018, la ora 21:27, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că un cal a căzut într-un beci, în localitatea Urecheni. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenţie din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamţ, salvatorii fiind sprijiniţi de doi voluntari cu un buldoexcavator din carul SVSU Urecheni.

Forţele au intervenit prin spargerea unui perete al beciului, degajând calul în siguranţă.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.