Victor Ponta s-a dezlantuit la Piatra- Neamt in vizita sa pentru sustinerea candidatilor la alegerile locale ( VICTOR PONTA LA PIATRA- NEAMT: ”SUNT AICI IN PRIMUL RAND PENTRU LIVIU HARBUZ” )

01

Atat in cadrul conferintei de presa cat si la intalnirea cu delegatiile PSD din judet, fostul prim- ministru nu s-a sfiit sa aminteasca despre faptul ca fostii PDL-isti au intrat in PNL si acum candideaza si promit marea cu sarea desi au fost foarte multi ani la putere:

Acum nu mai este primar Pinalti la Piatra- Neamt, in schimb e mana lui dreapta (n.r. Dragos Chitic). Si el a fost PDL-ist. Toti PDL-istii s-au ascuns acum in PNL si candideaza in alegerile locale. Toata mafia PDL-ista e acum PNL. Avem mafia PDL la Piatra- Neamt, avem mafia PDL la Roman. Judetul Neamt a fost condus in ultimii 12 ani de PDL-isti. Ei sunt ca turcii. Desi i-am batut in 2012, iata ca revin si trebuie sa scapam din nou oamenii de aceasta mafie PDL-ista

Pe acelasi ton uneori ironic, Victor Ponta a tinut sa reaminteasca faptul ca guvernul condus de el a salvat municipiul Piatra- Neamt de la faliment. Este vorba de plata datoriei pe care primaria o avea catre E ON, in valoare de 6 milioane de euro, bani pe care guvernul Ponta i-a alocat in 2015, in acest fel evitandu-se blocarea conturilor si falimentul primariei Piatra- Neamt.

‘Pinalti si ai lui au consumat, iar guvernul PSD condus de mine a achitat nota de plata, altfel, primaria Piatra- Neamt ar fi intrat in faliment

Aceasta remarca vine probabil si ca urmare a faptului ca Dragos Chitic minte prin omisiune, pentru ca de fiecare data cand are ocazia, spune ca Piatra- Neamt a scapat de faliment dar nu spune ca asta s-a datorat guvernului si nu este un merit al administratiei sale.

Ponta a amintit si ca reconstruirea pietei se face cu bani alocati tot de guvernul PSD, chiar daca acum primarul interimar Chitic face vizite de lucru pe santier care seamana izbitor cu ”vizitele de lucru ale tovarasului”, ca si cum ar fi santierul primariei, totul in scop electoral bine inteles.

Auzisem ca e o situatie delicata dupa ce a luat foc piata de aici din Piatra- Neamt si am reusit sa gasim fonduri pentru reconstruirea ei. Am aflat ca guvernul PSD a alocat bani pentru fiecare localitate din Neamt, pentru cel putin un proiect. Sunt invidios, pentru ca pentru judetul Gorj nu s-au dat atatia bani”, a adaugat ironic Ponta.

Ionut CORFU

02

 

1 COMENTARIU

  1. Victor Ponta: “Toti PDL-istii s-au ascuns acum in PNL”.
    Multi s-au ascuns in PSD. Primarul Ionel Ciuboraru de la Roznov, consilierul local Luminita Varlan si multi altii, ca urmare a OUG 55/2014, declarata neconstitutionala.
    5.343 de aleşi locali au schimbat atunci partidul, dintre care 552 de primari, 436 catre PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.