Un jandarm aflat in timpul liber a gasit pe strada un portofel, pe care l-a inapoiat persoanei care il pierduse, dupa ce a identificat-o pe baza cartii de identitate din portofel.

”Astăzi, 12 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, plutonierul adjutant Gabriel Pădurean din cadrul Detaşamentului 1 Mobil, în timp ce se afla în timpul liber şi se deplasa pe o stradă din zona Judecătoriei din municipiul Piatra Neamţ, a observat pe trotuar un portofel.

După aproximativ 10 minute, subofiţerul a reuşit să identifice persoana în cauză după fotografia şi datele din actul de identitate şi astfel a reuşit să predea portofelul, împreună cu actele şi cei 350 de lei, numitului L.C. în vârstă de 25 de ani, din oraşul Târgu Neamţ, moment în care tânărul i-a mulţumit jandarmului pentru gestul său.

O situaţie similară s-a petrecut şi la sfârşitul luni septembrie, când plutonierul major Liviu Constantin, în timp ce se deplasa către locul de muncă, a găsit şi a predat un portofel în care se găseau documente, carduri şi aproximativ 200 de lei”, se rata intr-un comunicat la Inspectoratului de Jandarmerie Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.