Un portofel cu o importantă sumă de bani, carduri bancare și acte de identitate a fost găsit miercuri, 3 iulie 2019, în jurul orei 21.00, pe o bancă din zona Curții Domnești (Biserica Sf. Ioan) din Piatra- Neamt. Norocul proprietarului a fost ca femeia care a facut descoperirea s-a dovedit a fi de buna credinta, prin urmare, acesta si-a putut recupera banii integral, im timp record. ”Portofelul, în care se aflau 375 de euro, 217 lei și 8 carduri bancare a fost văzut pe respectiva bancă de către L.Ș. din Piatra Neamț. Femeia, care se afla la plimbare cu copiii, a anunțat imediat echipajul Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică 1, care patrula în perimetrul platoului Curții Domnești.

Proprietarul (G.L. din Piatra Neamț) a fost identificat imediat având în vedere faptul că soția acestuia revenise în zona amintită pentru a căuta portmoneul.

Actele de identitate, cardurile bancare și sumele de bani au fost predate aparținătorului, pe bază de proces verbal, de către echipajul Poliției Locale Piatra Neamț, în jurul orelor 21.40”, informeaza Politia Locala Piatra- Neamt.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.