Politia Locala Piatra- Neamt, anunta ca s-a procedat la somarea posesorilor de chioscuri si  tarabe din Piata Centrala, sa desfiinteze constructiile facute dupa ce piata a ars. In caz contrar, primaria va demola cascarabetele, apoi va recupera banii de la proprietarii lor. Totodata, politistii locali precizeaza ca vanzatorii ambulanti din jurul pietei, au fost amendat si li s-a confiscat marfa.

Comunicat, Politia Locala Piatra- Neamt:

In perioda 14-1812.2017, lucratori din cadrul Politiei locale, Birou  control,  au actionat in   zona Pietei centrale “ Sf. Gheorghe”  unde au somat pe toti agentii economici sa desfiinteze constructiile provizorii detinute pe domeniul public , in baza HCL nr.268/20.10.2017 si HCL nr.7/2010.

De asemenea, in aceeasi zona, pe strada Baltagului, s-a procedat la sanctionarea si confiscarea marfii  comerciantilor ambulanti .

Efectuarea activitatii comerciale fara actualizarea acordului de functionare, reprezinta contraventie, iar nerespectarea somatiilor pentru constructiile provizorii existente conduc la desfiintarea acestora de catre municipalitate, pe cheltuiala proprietarilor.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.