Cea mai inalta functie din cadrul Inspectoratului Scolar Neamt, ocupata in prezent de Viorel Stan, va fi scoasa la concurs. De altfel, toate posturile de inspectori scolar vor fi scoase la concurs. Potrivit ministrului Educatiei Nationale, in toata tara vor fi organizate concursuri succesive, mai intai pentru ocuparea posturilor de inspector general, dupa aceea pentru ocuparea posturilor de inspectori generali adjuncti si de directori casa corp didactic, dupa directori de institutii de invatamant preuniversitar.

Sorin Cimpeanu – Ministrul Educatiei

„Deci pe 9 februarie lansam concursurile pentru functiile de inspector scolar general, care s-ar putea incheia in doua luni, deci pe 10 aprilie. Pe 20 martie, la circa o luna diferenta, putem lansa concursurile pentru inspectorii scolari generali adjuncti si pentru directori casa corp didactic, dupa care vom lansa concursurile pentru directorii de unitati scolare”

In acest moment, toti inspectorii scolari si directorul Casei Corpului Didactic Neamt sunt numiti cu delegatie de la MEN.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.