Povestea fascinantă a lui Daniel Negreanu

Unul dintre cei mai importanți jucători de poker din istorie are origini românești. Daniel Negreanu a făcut din viața lui un turneu de poker pe care l-a câștigat fără nicio emoție. Cum a reușit Negreanu să fie imaginea acestui joc?

Astăzi, vom afla drumul până la glorie și povestea fascinantă din spatele succesului lui Daniel Negreanu.

Început de Drum

Negreanu s-a născut la Toronto, în 1974. Cu părinți români plecați în Canada în căutarea unei vieți mai bune, nimic nu promitea succesul incredibil pe care acesta avea să-l aibă.

Excepțional la matematică în școală, Negreanu a profitat de cunoștințele în statistică în meciurile de poker, la turneele locale la care participa. De altfel, acesta era pasionat și de alte jocuri de noroc sau pariuri sportive în adolescență.

Privind înapoi spre povestea lui Daniel, mulți ne identificăm cu începuturile acestuia. Totuși, astăzi, posibilitățile tale de a avea succes cu jocurile de păcănele sunt mult mai mari decât cele de care Negreanu a beneficiat.

O platformă care îți poate demonstra cu ușurință acest lucru este Slots Calendar, care îți pune la dispoziție nenumărate cazinouri online, oferte, sau bonusuri fără depunere pentru toate jocurile tale preferate.

Astfel, începutul tău de drum poate fi mult mai ușor decât cel al lui Daniel Negreanu.

Primele Obstacole

După ce a renunțat la colegiu pentru a se dedica în totalitate turneelor de poker, Daniel Negreanu a strâns destui bani pentru a putea să își încerce norocul în Las Vegas, odată cu împlinirea vârstei de 21 de ani.

Totuși, ideea s-a dovedit falimentară pentru tânărul Negreanu, iar prima lui excursie la Vegas s-a terminat nefericit, întorcându-se în Toronto.

Cu toate astea, ambiția lui Negreanu a depășit orice limite, iar nivelul de studiu asupra jocului de poker a fost unul incredibil pentru un tănâr de vârsta lui.

Rezultatele nu au întârziat să apară, iar munca acestuia nu a fost în zadar. Pe lângă rezultatele incredibile din punct de vedere financiar și brățările de câștigător de la World Series of Poker, despre care o să vorbim în scurt timp, Negreanu a reușit să rămână în istorie primind următoarele titluri:

  • Cel mai bun Jucător de Cărți al Anului în 2004
  • Cel mai bun Jucător World Series of Poker 2013
  • Cel mai bun Jucător de Bluff World Series of Poker 2013
  • Cel mai bun Jucător Card Player Magazine 2013

Rețeta Succesului

După câțiva ani grei la începutul carierei, Daniel Negreanu a reușit, prin muncă și devotament, să depășească orice așteptare pe care o avea pentru succesul său.

Colaborarea pornită în 2007 alături de PokerStars a cimentat imaginea lui Daniel de vedetă a pokerului și i-a deschis drumul acestuia către una dintre cele mai prolifice cariere din istoria acestui joc.

Dacă alți jucători de poker au reușit să fie cunoscuți prin intermediul unui stil de joc inpredictibil, cu riscuri imense care aduc după sine câștiguri importante, Daniel a abordat un stil de joc simplu, dar al cărei bază este științifică, cu un mare aport al unor aspecte ca matematica, statistica și pshiologia.

Întrebat despre stilul său de joc și despre cum abordează acesta pokerul, Negreanu a declarat: „Îmi trăiesc viața după un motto simplu: nu face nimic prostesc. Există mulți jucători profesioniști care încearcă prea multe și nu au încredere în sistemul lor de joc. Ei încearcă să dovedească ceva când nu e necesar. Eu nu renunț, nu devin paranoic sau stresat. Eu doar joc.”

Această declarație însumează perfect caracteristicile care l-au făcut pe Daniel unul dintre giganții pokerului. Simplitatea, calmul și încrederea au fost rețeta succesului pentru el, spre deosebire de adversari.

Dovadă stau nenumăratele trofee, încununate de cele șase brățări de World Series of Poker, care se acordă câștigătorului.

Acestea sunt cele șase brățări câștigate de Negreanu pe parcursul carierei sale:

An Premiu
1998 169,460 $
2003 100,440 $
2004 169,100 $
2008 204,874$
2013A 1,038,825 $
2013E 725,000 $

Performanța este una de invidiat pentru orice pasionat al pokerului, iar faptul că pentru mulți ani, Daniel Negreanu a deținut recordul pentru cel mai tânăr câștigător de WSoP, este doar consecința muncii și seriozității de care a dat dovadă.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.