In pragul zilei de 1 Iunie, multi parinti se gandesc ce cadouri sa le cumpere copiilor lor. Scriitorul Danion Vasile ne propune cartile sale de povesti, aparute la Editura Areopag, pe care le-a scris cu multa gingasie si daruire, atat pentru copiii mici, cat si pentru cei mari. Copiilor mici le sunt destinate volumele „Doctorul animalelor” si „Capra, iezii si lupul buclucas”, in timp ce „Povestile religioase” si „Palatul povestilor pentru copiii mari si mici” sunt pentru copii, dar si pentru parintii si bunicii lor, dupa cum spune insusi autorul. Pe toate le puteti vedea pe www.palatulpovestilor.ro.

„Palatul povestilor pentru copiii mari si mici” este, asa cum arata si titlul, o carte pentru inimile tinere. Prima poveste este scrisa chiar de un copil, Codrin Vasile, cand avea opt ani, iar celelalte de tatal sau, Danion Vasile, autor a peste 20 de volume aparute la diferite edituri.

Danion Vasile s-a nascut la 15 august 1974, in Bucuresti. Desfasoara o intensa activitate apologetica, reflectata in numeroasele sale articole, carti, conferinte si emisiuni radiofonice. Este doctorand in Patrologie la Facultatea de Teologie din cadrul Universitatii „Aristotel”, Tesalonic.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.