Politia Neamt anunta ca in minivacanta (in conditii de stare de alerta?!!) de 1 Iunie, vor fi suplimentate efectivele de politisti in tot judetul. Evident, Politia Neamt îsi va arata muschii si la Roznov, acolo unde politistii nu au fost in stare sa verifice un caz de agresiune cu perversiuni sexuale asupra a doi tineri, dintre care unul minor, decat dupa ce presa a dezvaluit atrocitatile respective. Dar chiar si asa, cu tot cu ancheta interna de rigoare, pana la urma a fost arestata una dintre victime, pe motiv ca facut publica filmarea cu agresiunea, dupa ce fusese de doua ori la politie, insa nimeni nu l-a bagat in seama (Vezi AICI cum a ajuns dupa gratii martorul cheie, victima si el la randul lui)

In conditiile date (a trecut aproape o saptamana, insa niciun politist de la Roznov nu a fost tras la raspundere), Politia Neamt anunta ca cetatenii judetului sunt in siguranta in perioada 1 Iunie. Despre rezultatele anchetei de la Roznov nu s-a comunicat nimic oficial, nici pana astazi.

Comunicat de presa, IPJ Neamt: MĂSURI PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ

În contextul minivacanței prilejuite de sărbătorirea Zilei de 1 Iunie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au fost dispuse măsuri de suplimentare a efectivelor, polițiștii având misiunea de a acționa pentru preîntâmpinarea producerii unor evenimente negative.

În perioada 28 mai – 1 iunie a.c., peste 200 polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi, substanţe periculoase, luptători de la acțiuni speciale și din cadrul altor structuri, vor acționa, zilnic, în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor.

De asemenea, respectarea măsurilor dispuse pentru protejarea sănătății cetățenilor reprezintă o prioritate pentru polițiști.

În fiecare zi, peste 30 de polițiști rutieri vor acţiona pe principalele drumuri naționale și județene pentru prevenirea evenimentelor grave și fluidizarea traficului rutier.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație și menținerea unei atitudinii prudente în trafic, polițiștii rutieri vor acționa, zilnic, cu aparate radar, inclusiv cu dispozitivele TrueCam.

Recomandări pentru conducătorii auto:

Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se merge în coloană şi nu uitaţi de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule.

Conduceţi prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului, asiguraţi-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre şi evitaţi depăşirile care, în condiţii de vizibilitate redusă, se dovedesc extrem de periculoase.

Respectaţi regimului legal de viteză! Poliţiştii rutieri reamintesc că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum sau trafic reprezintă unul dintre principalii factori generatori ai accidentelor rutiere în România.

Conducătorii auto începători trebuie să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distanţe mari, dată fiind experienţa redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere.

Copil abuzat sexual în stradă, Poliția Neamț minte: au fost două sesizări la Poliția Roznov. Citește mai mult AICI https://tvmneamt.ro/copil-abuzat-sexual-in-strada-politia-neamt-minte-au-fost-doua-sesizari-la-politia-roznov/

Publicată de TVMneamţ.ro pe Luni, 25 mai 2020

Răzbunarea mafioată a politiei neamțt!

Răzbunarea mafiotă a Politiei Neamț!

Publicată de vestea.net pe Joi, 28 mai 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.