Două grajduri s-au făcut scrum și o vacă și 19 porci au ars de vii înr-un incendiu izbucnit ieri seară într-o gospodărie din comuna Timișești, jud. Neamț.

În data de 10.01.2023, la ora 19:51 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie situată în comuna Timișești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Timișești și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (trei autospeciale de stingere, un autoturism de serviciu și o ambulanță SMURD).

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la două anexe gospodărești (adăposturi pentru animale și depozit de plante furajere). Din păcate în interiorul construcției se aflau o bovină și 19 porci, care au ars.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars cele două construcții pe o suprafață de aproximativ 250 mp și patru tone de plante furajere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

Cu doar 3 ore înainte, un alt incendiu s-a produs tot în comuna Timișești. ”În data de 10.01.2023, la ora 17:26, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie din localitatea Dumbrava, comuna Timișești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Timișești și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD).

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta în interiorul unei anexe gospodărești (atelier tâmplărie) cu posibilitatea propagării la locuință și la o anexă din gospodăria vecină.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars aproximativ 5 mp dintr-un perete din lemn al construcției.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de mijlocul de încălzire supraîncălzit”, a transmis ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.