Flăcările au facut prapad in aceasta dimineata intr-o gospodarie din comuna Rucesti, dupa un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit electric. Au ars nu mai putin de 4 anexe gospodaresti, in care se aflau diverse bunuri, de la scule pana la tone de cereale si furaje pentru animale. ”În jurul orei 10:30, pompierii au fost solicitați prin apel la 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o fânărie în comuna Răucești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Răucești și Detașamentul de pompieri Târgu Neamț.

La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la 4 anexe gospodărești cu pericol de propagare la locuința aflată în imediata apropiere și alte anexe.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars: acoperișul unui adăpost pentru animale pe o suprafață de 70 mp, plante furajere și diverse bunuri aflate în podul adăpostului pentru animale, o anexă gospodărească cu suprafața de 30 mp, aproximativ 2 t de cereale, un adăpost pentru plante furajere cu o suprafață de 45 mp, 4 t de fân, 3 t lemne de foc și o altă anexă cu destinație de magazie construită din lemn cu suprafața de 24 mp. Au fost deteriorate 2 biciclete, o betonieră și alte bunuri depozitate în anexele gospodărești.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric. Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C. (sursa foto: ISU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.