Prefecta judetului Neamt, Daniela Soroceanu si-a tras astazi un raport de evaluare activitatii, prezentat in sedinta de Colegiu Prefectural. Cei care au fost de fata la ”activitatea de evaluare a activitatii’‘, dupa cum s-a exprimat chiar prefectureasa in binecunoscutul ei limbaj de lemn, au avut ceva emotii, insa pana la urma totul a fost ca la carte. Daniela Soroceanu a iesit bine in urma raportului pe care si l-a intocmit singura, adica a trecut cu brio de propria ei evaluare. Daca ar sti cum o evalueaza cetatenii, probabil ca s-ar ascunde prin fundul padurilor de prin Mitocul Balan.

Au fost prezentate niste cifre cu zeci de mii de acte si hotarari de CJ si de CL-uri de prin judet verificate de-a fira-n păr de onor doamna institutia prefectului in anul scurs de cand nemtenii se pot considera cei mai norocosi moldoveni pentru ca au avut sansa sa aiba un asa reprezentant al Guvernului in teritoriu. Evident ca au fost gasite si mici nereguli, dar nimic grav. Ne miram totusi cand a avut timp sa se mai si evalueze, stiind ca de vreo cateva saptamani, Soroceanu vegheaza intens, zi si noapte, la respectarea legii la Roznov, unde primarul a cazut in dizgratii. Dar despre asta vom vorbi mai in amanunt cu alta ocazie.

In orice caz, sintagma ”respectarea legalitatii” a fost repetata in mod obsesiv compulsiv. Si nu numai in ”activitatea de evaluare a activitatii’‘ de astazi, ci si in ultimele interviuri platite pe care prefectureasa Soroceanu si le tot comanda prin presa locala in ultimele 2-3 luni, in speranta ca mai poate indrepta cate ceva la capitolul imagine unde este praf si pulbere.

”Respectarea legalitatii este principiul nostru de baza”, a mai spus prefecta. Daca dupa propria ei evaluare, Soroceanu pare fara de cusur, tinem sa-i amintim noi doar cateva dintre zecile de exemple de ”nerespectare a legalitatii”, care nu apar nicaieri in raportul de astazi. Aplauze va rugam, pentru reprezentanta doamnei Dancila in teritoriu!

Prefectureasa Soroceanu, garantul încălcării legii

Document- Instituții acaparate de MAFIE. Prefectura dă liber la furat în pădurile din Poiana Teiului

VIDEO- Abuz după abuz. Plângere penală pe numele prefecturesei Soroceanu. Declarații, Laurențiu Dulamă

Filmată în flagrant- Prefectureasa de Neamț, fițe de bugetar de LUX. Touaregul prefecturii, folosit în familie

Prefectureasa Soroceanu, cercetată de ANI. Se cere demiterea din funcție

Scandalul ”Două job-uri la stat pentru soțul prefecturesei Soroceanu”, mesaj de susținere din CJ Neamț: ”Vă rugăm să nu o mai atacați, poate se întoarce înapoi”

Ionut CORFU (sursa foto coperta: Turn TV)

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.