Prefecta judetului Neamt, Daniela Soroceanu a lansat ieri un nou atac la primarul Dragos Chitic, reprosandu-i ca nu a ajutat sinistratii din Valeni, afectati de inundatiile din luna iunie. Intr-un mesaj cu evidente nuanțe patetice, Soroceanu spune ca ar fi semnat niste documente prin care Guvernul va aloca anumite sume de bani unor familii care au avut de suferit in urma inundatiilor, in timp ce administratia pietreana i-a ignorat.

Iata declaratia prefectei Soroceanu: ”OAMENI înainte de POLITICĂ!
26 de familii vor primi ce le-a fost REFUZAT de către Primăria Piatra-Neamț și de către primarul Dragoș Chitic!
Dacă lor nu le pasă pentru că sunt POLITICIENI, eu sunt un funcționar public, plătit din banii dumneavoastră și port pe umeri responsabilitatea rezolvării problemelor nemțenilor!

Astfel că, în urma reclamațiilor făcute de acele familii din Văleni, UITATE de către administrația locală, am semnat pentru acordarea sumelor de bani, ca ajutoare de urgență pentru înlăturarea pagubelor produse de inundațiile din luna trecută! Așa arată normalitatea, în viziunea mea: drepturi egale pentru cetățeni egali!

Îmi doresc ca această postare să fie un semnal de alarmă pentru politicienii locali! Oamenii trebuie să fie ascultați și problemele lor să le fie rezolvate, chiar și atunci când nu este campanie electorală! Doar așa vom putea progresa!

Nu în ultimul rând, adresez o întrebare publică domnului primar de Piatra-Neamț: Cu ce v-au greșit aceste familii astfel încât să le luați de la gură o bucată de pâine, la care aveau DREPTUL?! Dacă nu puteți oferi un argument pertinent pentru care ați uitat să puneți aceste familii în raportul operativ, măcar un sentiment de empatie sau de remușcare față de acei oameni simpli să aveți în această seară!

Voi continua să lupt pentru drepturile tuturor cetățenilor acestui județ! Pentru nemțeni, pentru Neamț!”, spune Daniela Soroceanu, pe pagina ei de facebook.

Imediat dupa inundatiile care au maturat cartierul Valeni din Piatra- Neamt, Daniela Soroceanu a profitat de situatie si a lansat periodic atacuri cu tenta politica evidenta, la adresa administratiei PNL a orasului Piatra- Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. In speta de fata are dreptate prefecta. Problema de fond este, cu ce au greșit toți locuitorii orașului Piatra Neamt , de s-au ales cu specimenul asta de primar ? Plânge de când a venit, ba ca nu are fonduri, ba ca ii pune piedica guvernul PSD, ba ca nu știu ce solicitare nu aparține de primărie, ba ca a semnat nu știu câte zeci de proiecte dar care nu se mai pot realiza din cauza PSD, etc..Numai cu salariul lui nesimțit, nu mai este vina PSD și a altora !!!

  2. *pentru Celentano: să fim achitabili, cu ce naiba au greșit cetățenii județului când s-au pricopsit cu madam prefectureasa?????? E cumva activistă de sindicat, de partid? Sau trebuie să vegheze la respectarea legii? Ea nu mai este politicianul obedient partidului, ea, dânsa ( dânsa nu dumneaei!) ar trebui să fie în slujba cetățenilor nu a unui grup politic.
    Ce o recomanda pe ea în funcția de prefect? Pupi-ncurismul?
    Penibil este cel care nu realizează că nu are ce căuta într-o anumită poziție și totuși se cramponează continuu și se ține de scaun.
    O seara frumoasa tuturor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.