Intrebat pe grupul de presa al Prefecturii, daca stie despre situatia din Piatra Neamt, unde Publiserv nu a intervenit deloc pentru deszapezire, prefectul George Lazar a spus ca nu este in judet, insa a aflat ca sunt probleme si a transmis Primariei si Publiserv, sa se mobilizeze pentru reglementarea situatiei. ”Din datele pe care le am, stiu ca in Piatra Neamt sunt probleme. Am rugat sa fie apelati cei de la Primarie si de la Publiserv sa isi faca treaba”, a transmis George Lazar.

Desi ieri, primarul Carabelea declara intr-o conferinta de presa ca Publiserv este pregatit sa intervina pentru deszapezire, situatia in Piatra Neamt astazi, este dezastruoasa, fiind nevoie de interventia prefectului pentru a se misca lucrurile (detalii AICI). Tot ieri, Carabelea spunea ca suma alocata in acest an pentru deszapezire in Piatra Neamt, este de peste 2 ori mai mare decat anul trecut. De la 1,5 milioane de lei in 2020, la 3,5 milioane de lei in 2021, bani care vor ajunge in conturile Publiserv, firma care la prima ninsoare serioasa din acest sezon, a dat bir cu fugitii.

Referitor la situatia drumurilor din judet, prefectul George Lazar a declarat ca nu sunt probleme pe drumurile nationale, un singur incident fiind semnalat, pe un drum judetean. ”Drumurile judetene raporteaza ca la acest moment se circula pe toate sectoarele, fara probleme pe nici un drum. Se intervine pe toate drumurile județene cu utilaje. Se circula in conditii de iarnă. A fost o problemă cu 2 TIR-uri care nu erau echipate corespunzător pe Dealurile Tazlăului, dar situatia a fost deblocata de operatorul din zonă”, a precizat George Lazar.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.