Toti cei 83 de primari din judetul Neamt, dar si reprezentanti ai Consiliului Judetean, au participat astazi la o sedinta cu prefectul George Lazar, in care li s-a prezentat in amanunt Proiectului National de Investitii Anghel Saligny. La intalnire au mai participat Secretarul General adjunct al Guvernului Romaniei, Mircea Abrudean si Chestorul Senatului Romaniei, Eugen Tapu-Nazare. Proiectul reprezinta cea mai mare alocare de bani de dupa 1990, pentru investitii in dezvoltare locala. Conform prefectului George Lazar, banii nu vor fi distribuiti în niciun caz pe culori politice, iar sesiunea de depunere a proiectelor incepe dupa 20 septembrie. ”Astazi am prezidat impreuna cu dl Secretar General adjunct al Guvernului Romaniei, dl Mircea Abrudean si dl Chestor al Senatului Romaniei Eugen Tapu-Nazare sedinta cu doamnele si domnii primari din judetul Neamt, pentru prezentarea Proiectului National de Investitii Anghel Saligny. 
83 de primari din Neamt si reprezentanti ai Consiliului Judetean au participat la aceasta sedinta tehnica cu maxim interes , pentru ca dupa data de 20 septembrie incepe sesiunea de depuneri a proiectelor pentru finantarea drumurilor de interes local sau judetean, a dezvoltarii retelelor de apa sau canalizare si ulterior pentru infiintare/extindere retele gaze naturale.
Proiectul Anghel Saligny are o alocare bugetara de peste 10 miliarde de euro, cea mai mare de dupa anii 1990 si care in mod cert va permite tuturor primariilor sa isi rezolve problemele importante de ordin local.
Proiectul Anghel Saligny este pentru milioane de romani, este pentru sute de mii de nemteni si va aduce dezvoltare si un standard de viata civilizat.
Planul National de Investii Anghel Saligny, nu are culoare politica, este pentru oameni, pentru comunitati locale pentru romani.
Premierul Florin Cîţu are curajul si viziunea de a dezvolta localitatile din Romania cu cel mai mare proiect de investitii din ultimii 30 de ani, atat de necesar si de asteptat de toate comunitatile locale”, a declarat prefectul George Lazar, presedintele PNL Neamt.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.