Am câstigat încă o dată procesul Cheile Bicazului!”, anunta prefectul George Lazar, dupa ce astazi, Curtea de Apel Ploiesti a respins contestatia facuta de Municipiul Gheorgheni și UAT Județul Harghita, impotriva deciziei prin care judetul Neamt a castigat in prima instanta procesul pe care pe vremea cand PSD era la guvernare si avea prefect in judetul Neamt, îl pierduse, pentru ca nici Prefectura (prefect Daniela Soroceanu) si nici CJ Neamt (presedinte Ionel Arsene) nu au aparat interesele judetului. ”Curtea de Apel Ploiești admite excepția inadmisibilității contestațiilor. Respinge contestațiile în anulare, ca inadmisibile. Obligă contestatarii Municipiul Gheorgheni și UAT Județul Harghita la plata către intimata Comuna Bicaz-Chei a sumei de 8000 lei, câte 4000 lei fiecare. Irevocabilă. Sentința pronunțată în ședința publică, azi, 13.01.2021”, se arata in minuta instantei.

Daca nu s-ar fi intervenit cu profesionalism si dedicare in proces, Cheile Bicazului ar fi trecut in proprietatea judetului Harghita.

Am castigat inca o data procesul Cheile Bicazului! Asta inseamna sa fii patriot, sa iti iubesti judetul si sa te bati cu toata priceperea si cu buna credinta pentru dreptate si obiectivele de valoare”, a declarat prefectul George Lazar, de profesie avocat, care dupa ce a preluat functia, a fost prezent la fiecare termen al procesului, alaturi de primarul de la Bicaz Chei.

Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.