Prefectul George Lazar a anuntat ca DSP Neamt a emis avizul pentru functionarea Sectiei ATI a SJ Neamt, la etajul 4, pana cand va fi amenajat spatiul din cladirea Nefromed, unde va fi mutata Sectia. Prefectul Lazar a mai precizat ca urmeaza sa fie marita capacitatea Sectiei provizorii. ”Astazi (n.r. ieri, 25 noiembrie) s-a emis avizul Directiei de Sanatate Publica Neamt, pentru functionarea sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Neamt.
Urmeaza sa functioneze sectia de ATI, la nivelul etajului 4 din Spitalul Judetean, cu un numar de 6 paturi.
Apreciez eforturile depuse de doctorii si personalul medical din cadrul Spitalului Judetean si ale autoritatilor cu responsabilitati in domeniu sanatatii, pentru redeschiderea ATI.
Urmeaza in mod clar , sa marim in perioada urmatoare capacitatea paturilor de pe Terpaie Intensiva prin suportul organismelor institutionale dar si cu sprijinul oamenilor minunati din sectorul privat si al ONG-urilor.
Sanatatea nemtenilor este pe primul loc si consider ca trebuie sa existe o concentrare de forte pe acest domeniu al sanatatii si sa gasim impreuna toate resursele financiare si toata expertiza calificata pentru a avea servicii medicale de calitate. Apreciez implicarea si tratarea cu celeritate a aspectelor de ordin legal, in obtinerea avizelor necesare din partea DSP si din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta”, a declarat George Lazar.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.