George Lazar, prefectul judetului Neamt, anunta ca obiceiurile crestine din Ziua Nasterii Domnului, nu vor fi supuse restrictiilor, deci colindatorii au liber sa vesteasca nasterea lui Isus, fara a fi haituiti de fortele de ordine, dupa cum a declarat prefectul pentru vestea.net „Nu se pune problema ca Poliția sau jandarmii să hărțuiască sau să hăituiască pe colindători, așa cum am văzut că acuză unii pe internet. Sunt convins că la Neamț vom găsi echilibrul rezonabil între măsurile restrictive din această perioadă și bucuria colindătorilor de a colinda pe la case dar și dorința gazdelor care își așteaptă colindătorii la ușă.

Poliția și Jandarmii din Neamț vor fi și în această perioadă la datorie, asigurând ordinea publică dar nici pe departe nu se pune problema să acționeze cu exces de zel împotriva grupurilor de colindători.

Crăciunul e o sărbătoare de suflet și vă spun, sincer, că și eu, chiar și în mașină, ascult în această perioadă muzica divină a colindelor”, a declarat prefectul George Lazăr pentru vestea.net.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.