Prefectul George Lazar a facut astazi declaratii explozive despre mafia care capuseaza de zeci de ani Spitalul Judetean, fiind pentru prima data cand un oficial din judetul Neamt deconspira pana unde a ajuns coruptia din cea mai mare unitate medicala din judet, aflata in subordinea Consiliului Judetean Neamt.

George Lazar a dat exemplul a doua șefe de servicii care efectiv au acaparat cea mai mare si profitabila parte din administratia spitalului, prin angajarea rudelor in posturi cheie. Astfel, Marcica Dragan, directorul financiar contabil, si-a angajat in spital nu mai putin de 50 de rude, sustine prefectul judetului Neamt. Prin pixul ei trec toate anagajarile din spital. De asemenea, economista CARMEN NICOLETA MOROȘAN, sefa Serviciului Resurse Umane, si-a angajat mama si o nepoata pe circuitul de achizitii alimente, ambele fiind magazionere. Marcica Dragan se ocupa de achizitii, iar rudele ei le gestioneaza, de aici, alimentele ajungand pe masa pacientilor. Cum arăta până în urma cu cateva zile hrana pentru pacienti (inainte sa fie preluat spitalul Ministerul Sanatatii), s-a vazut in presa locala.

Prefectul Lazar a calificat cercurile de interese constituite in spitalul judetean, ca fiind o adevarat caracatita, o veritabila afacere de familie, totul petrecandu-se cu stiinta factorilor de decizie din Consiliul Judetean Neamt.

George Lazar a mai precizat ca a anuntat deja organele de urmarire penala vizavi de neregulile descoperite la Spitalul Judetean. Foarte interesant este ca pana acum, niciun politist sau procuror nu a auzit despre jaful din Spitalul Judetean. Mai trebuie precizat ca in ultimii foarte multi ani de zile, cel mai important personaj care a controlat tot ce se intampla in spital, este Dan Constantin, actual consilier personal al lui Ionel Arsene si membru in CA-ul spitalului din partea CJ Neamt.

Declaratiile complete ale prefectului George Lazar pe acest subiect, in materialul video de mai jos, de la minutul 19:40

Declarații de presă, Prefectura Neamț. Subiect: Spitalul Județean Neamț

Publicată de TVMneamţ.ro pe Marţi, 28 aprilie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Este tărziu,dar e bine. D le prefect sănteti persoana desemnata de guvern sa conduceti destinele acestui judet. Personal va urez succes si propuneti primului ministru să ia la purificat toate spitalele din țara. La fel se intampla si n primării si peste tot unde se pot suge bani de la stat. Sper sa puteti duce cu brio ce a ti inceput. .

  2. FELICITARI DOMNULE PREFECT SI MA ROG BUNULUI DUMNEZEU SA REUSITI SA ,,TAIATI”TOATE ,,TENTACULELE “CARACATITEI INTENS ROSIE NU NUMAI DIN SISTEMUL SANITAR CI SI DIN TOATE INSTITUTIILE DE STAT CARE SUNT PLATITE DIN BANII CETATENILOR !ASA SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU!AMIN!

  3. AM UITAT SA MENTIONEZ …VA URMARESC DE LA 2000KM DE TOT CEEA CE IMI ESTE DRAG CHIAR DE LANGA FOCARUL PANDEMIEI DIN ITALIA SI DORESC DIN TOATA INIMA SA REUSIM CU ACTUALUL PRESEDINTE SI CU GUVERNUL ORBAN SI NOI ,TOTI, ROMANII ,SA REALIZAM IMPREUNA(ZIC ASTA DEOARECE MULTI VREM SA REVENIM ,,ACASA”)O ,,ROMANIE NORMALA”…IN CARE SA NU MAI EXISTE CORUPTIE,HOTIE,MINCIUNA ,BARONI,CLANURI DE ,,INTERLOPI”CARACATITE ,ETC…O NOUA ROMANIE IN CARE SA RESPIRAM ADEVARATUL ,,AER LA LIBERTATII”A SIGURANTEI DE ,,MAINE”DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!ASA SA NE AJUTE BUNUòL DUMNEZEU!AMIN!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.