Prefectul George Lazar i-a raspuns astazi lui Ionel Arsene intr-o conferinta de presa, dupa ce presedintele CJ Neamt i-a cerut demisia prefectului zilele trecute, dar si dupa alte atacuri si jigniri pe care Arsene le-a lansat la adresa lui George Lazar in ultimul timp.

George Lazar crede despre Arsene este ”un domn” care reprezinta trecutul si ca initiaza actiuni distructive, cu limbaj si comportament imoral si inuman, sugerandu-i sa lase in pace oamenii care muncesc in aceasta perioada de criza, pentru redresarea situatiei. ”Au fost discutii in ultima perioada in spatiul public, promovate de un anumit domn, din punctul meu de vedere un domn care reprezinta trecutul, nu mai reprezinta nici macar prezentul sau viitorul, este un personaj care nu intelege ca in acesta zona de criza, in aceasta zona pandemica, in aceasta zona de probleme inclusiv economice, pe care le traversam cu totii, intreaga lume, intregul mapamond, atat Europa cat si Romania, acest personaj nu intelege sa fie constructiv, nu intelege sa fie pozitiv, ci intelege doar sa dea informatii trunchiate presei, sa faca postari publice din categoria fake news, inducand o stare de spirit inflamata in randul opiniei publice, neintelegand decat sa fie distructiv, sa arunce cu venin, sa acuze, sa jigneasca si nu sa contruiasca.

În aceste timpuri, indiferent de zona administrativa din care facem parte fiecare, indiferent de culoare politica a Guvernului sau a Opozitiei din Romania sau de la nivelul Consiliului Judetean Neamt sau a institutiilor din judetul Neamt, trebuie sa existe colaborare, trebuie sa existe unitate, trebuie sa existe o gandire comuna pozitiva si proactiva, in gestionarea si rezolvarea corecta a problemelor punctuale din judetul Neamt si nu trebuie sa existe intriga, nu trebuie sa existe vorbe neprincipiale, acuze nefondate si gandire distructiva.

Aceasta gandire distructiva ii apartine presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene. Eu personal si colegii din Institutia Prefectului judetului Neamt, cat si institutiile deconcentrate care sunt in prima linie in lupta cu noul Coronavirus Covid 19, ne disociem total de astfel de actiuni care saboteaza practic, care distrug si care nu sunt intr-o gandire pozitiva. Dumnealui sa fie cu gandirea lui distructiva, sa mearga pe drumul lui, dar sa lase institutiile statului si pe oamenii care vor sa lupte impotriva Covid 19 si care sunt la munca 24 din 24, sa-si faca treaba. Daca vrea sa ajute este binevenit, daca vrea doar sa distruga asa cum e intr-un cliseu de cateva luni de zile, noi ne disociem total de un astfel de comportament, inadecvat, imoral si inuman”, a declarat prefectul George Lazar.

Declaratiile lui George Lazar, in materialul video de mai jos, de la minutul 21:

https://www.facebook.com/tvmneamt.ro/videos/858526881321523/

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Domn? De unde pana unde a ajuns Sosetă domn? Or, si-o cumparat si diplomă de domn de la Universitatea de Apărare de unde-si cumpara toți analfabetii si crucile diplome?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.