Prefectul George Lazar a avut o replica extrem de taioasa astazi pentru Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, dupa ce acesta a dat indicatii Prefecturii de pe facebook, privind masurile care ar trebui luate impotriva coronavirus in judetul Neamt. Lazar i-a recomandat lui Arsene sa vina la sedintele Comitetului Judetean de Situatii de Urgenta si daca vrea filtre de politie la intrarile in judet, sa aplice astfel de masuri in localitatea lui natala, la Grumăzești. ”Am vazut astazi ca… un domn care nu vine niciodata la Comitetul Judetean de Situatii de Urgenta cu toate ca are statut de participant, isi da cu parerea pe facebook. Acest domn se numeste Ionel Arsene si indica si cere el Institutiei Prefectului, care se subordoneaza doar Guvernului României si nu domnului Arsene, domnul Arsene s-o fi trezind la dumnealui pe la CJ sa dea indicatii subordonatilor (…) ca sa se ia masuri cu privire la controale la limitele teritoriale ale judetului Neamt de catre politie, pentru a se verifica de unde vin cetatenii care intra in judetul Neamt.

Astfel de masuri îi recomand domnului Arsene sa le ia la el, la dumnealui la Grumăzești, nu sa dea indicatii la IPJ Neamt, la IJJ Neamt sau structurilor abilitate sau Prefecturii Judetului Neamt. Sa-si vada de borsul lui si de treaba lui, iar daca vrea sa aiba interventii, sa vina in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Neamt, sa își expuna corect parerile, opiniile, poate sa aiba si pareri pe care le putem prinde in Hotararile de CJSU, pe care sa le respectam cu totii, dar nu afirmatii de genul… pe facebook, ci sa vina sa construiasca corect, sa puna umarul la treaba, sa-si puna mintea la contributie si sa formam impreuna cu restul colegilor din CJSU o echipa care vine cu solutii corecte pentru populatie si in apararea sanatatii publice a judetului Neamt”, a declarat astazi George Lazar, prefectul judetului Neamt.

Potrivit unor surse din prefectura, George Lazar l-ar fi sunat ieri pe Ionel Arsene pentru a-l informa ca astazi este o noua sedinta CJSU in care se vor discuta masuri pentru limitarea extinderii coronavirus, insa presedintele CJ Neamt nu i-a raspuns si nici nu a revenit cu apel. In schimb, desi nu ajuns nici la sedinta CJSU, s-a apucat sa dea indicatii de pe facebook Prefecturii Neamt, sugerandu-i prefectului Lazar ca ar trebui puse filtre de politie la intrarile in judet. (Vezi mai multe detalii AICI)

Mai jos declaratiile de astazi ale prefectului George Lazar (sursa video- Mesagerul de Neamt):

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.