Prefectul judetului Neamt, George Lazar, a avut astazi o intalnire cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane din judetul Neamt, la care a participat si primarul Andrei Carabelea. Dupa discutiile cu inaltele fete bisericesti, prefectul dă asigurari ca Prefectura va sprijini Biserica pentru buna desfasurare a evenimentelor prilejuite de sarbatorile pascale, iar cele doua institutii vor colabora pentru informarea corecta a cerdinciosilor, privind campania de vaccinare. ”Am avut astazi deosebita placere sa particip la o intrevedere cu Preotii Protopopi din Neamt, alaturi si de Primarul al Municipiului Piatra Neamt, domnul Andrei Carabelea.
Am avut discutii extrem pozitive in consonanta cu Sarbatorile Pascale si masurile care trebuiesc respectate. Am dat asigurari prin intermediul Parintilor Protopopi catre toti Preotii cat si credinciosii ortodocsi, ca instititiile statului vor asigura o buna desfasurare a evenimentelor prilejuite de Sfanta Inviere si vom fi alaturi intr-o buna gestionare.
Un alt aspect discutat a fost rugamintea de a implica intr-un mod proactiv intreaga obste de preoti in campania de vaccinare, de a da mesaje corecte si institutionale credinciosilor pentru a se vaccina. Am primit asigurari ca vom avea sustinere si deschidere pe aceasta linie, motiv pentru care le multumesc frumos si ii asigur de intreaga deschidere a
Institutia Prefectului Judetul Neamt, in gestionarea si sustinerea oricaror aspecte ce tin de Sfanta Biserica Ortodoxa si de functionarea interinstitutionala.
Si eu eu in calitate de Prefect al judetului Neamt si domnul Primar Andrei Carabelea
suntem oameni credinciosi si fii ai Bisericii Ortodoxe, care prin natura functiilor pe care le ocupam vom sprijini intotdeauna, bunele relatii cu Biserica si vom starui in gestionarea aspectelor de interes”, a declarat prefectul George Lazar.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.