Prefectul PSD de Neamț, Adrian Niță, a concediat-o de la Prefectură pe consiliera lui Ion Asaftei. Alexandra Pocovnicu, în vârstă de 21 de ani, fusese angajată recent pe un al doilea job, cu jumătate de normă, la cabinetul interimarului de la CJ Neamț, Ion Asaftei. În luna mai a anului trecut, pe când era proaspătă absolventă de liceu sportiv, tânăra fusese angajată cu normă întreagă la cancelaria prefectului Niță. Ea este iubita fiului cel mare a Danielei Soroceanu, însă probabil că pentru obținerea celor două locuri de muncă la stat, o recomandase vocea și talentul, fără nicio legătură cu relația cu familia Soroceanu, care acum a rămas cu doar 7 locuri de muncă la stat, față de 8, câte deținea până la momentul concedierii tinerei de la Prefectura Neamț.

Conform surselor tvmneamt.ro, după ce și-a dat seama că este greu, dacă nu chiar imposibil pentru tânăra în discuție să muncească 12 ore pe zi (4 la CJ plus 8 la prefectură) Adrian Niță ar fi semnat demiterea acesteia ieri, 2 octombrie. Niță ar fi vrut să o demită încă din luna septembrie, dar a intervenit brusc un concediu medical, din care tânăra s-ar fi întors abia cu câteva zile în urmă.

În această seară, Adrian Niță a anunțat pe contul lui de facebook (comunicarea prin mijloacele clasice a dispărut complet) că la cancelaria prefectului se fac angajări. Printre condițiile pentru candidați, sunt și două, mai rar sau deloc întâlnite prin instituțiile confiscate de PSD: să nu fie ”rudele cuiva” și nici membri de partid.

Vezi și

Tinere speranțe la Prefectura Neamț. Absolventă de Liceu Sportiv, angajată la cabinetul prefectului Niță

Ionut CORFU

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.