Prefectul PSD Adrian Niță, îi transmite public felicitari lui Ionel Arsene, după o competitie de dans sportiv, care a avut loc in Piatra Neamt. ”Piatra Neamț a fost din nou capitala dansului. Felicitări președintelui Ionel Arsene și Consiliului Județean pentru că, prin sprijinul acordat, au pus din nou pe hartă orașul nostru minunat!”, scrie Niță pe facebook.
Organizatorii concursului de dans sportiv la care face referire prefectul PSD de Neamt, au primit o sumă consistenta de bani de la Consiliul Judetean Neamt (pentru cazări, masă, onorarii juriu, etc.), adică de la toți nemțenii plătitori de taxe și impozite și au fost alocati cu votul consilierilor judeteni. Fondurile au avut ca destinatie competitia în sine, iar proiectul prin care au fost aprobate, nu continea niciun capitol privind cultul personalității.
Din mesajul prefectului mai reiese că Arsene a pus pe hartă orașul Piatra Neamț. Pe aceeași hartă pe care figurează și multe alte obiective, ca satul Luțca sau celebra localitate Lețcani, din judetul învecinat.
Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.