Prefectul PSD de Neamț, Adrian Niță, a făcut un clip video ieri pe muntele Cozla, la stația de sosire a telegondolei (posibil să fi ajuns acolo tot cu telegondola), în care explică de ce nu vor colegii lui de partid (consilierii locali PSD Piatra Neamt) să salveze telegondola.

Ipostaza destul de nefericită în care s-a aflat prefectul, a fost ironizată de primarul Carabelea într-o conferinta de presă, edilul amintindu-i prefectului că în timp ce monitorizeaza cu execes de zel administratia de la Piatra Neamt, în consiliul judetean Neamț se petrec ilegalități pe care prefectul le trece cu vederea, deși este garantul respectării legii. ”L-am văzut foarte îngrijorat în această dimineață (n. red. ieri- 29 noiembrie) pe prefectul județului Neamț, care nu mai spunem de ce partid a fost propus și susținut, pentru că se vede zi de zi în activitatea domniei sale, care monitorizează foarte atent activitatea administrativă pe Piatra Neamț, și e foarte bine să facă asta, pentru că nici noi nu vrem să facem vreo greșeală (…), dar este bine când o mai face și altcineva și ne bucură atenția sporită pe care o primim aici la Piatra Neamț.

Dar, îi fac o mică indicație, înainte de mai urca pe Cozla -cu telegondola presupun că a ajuns acolo- înainte de mai face filmulețe, să se uite pe alte filmulețe care îi sunt mai apropiate, cel puțin în același palat administrativ, cu privire la legalitatea în care sunt adoptate hotărârile de consiliu județean. Pentru că ieri, în ședința de consiliu județean, nici una dintre hotărâri nu a fost adoptată cu respectarea legii, a Codului Administrativ”, a declarat Andrei Carabelea.

Context: Toate proiectele dezbătute luni in ședința de CJ, au fost votate ilegal, pentru că nu au avut avizul Comisiei Juridice. Până la această oră, prefectul nu a avut nicio pozitie publica referitor la acest aspect, semnalat și in presa locala. Amănunte în Mesagerul de Neamt

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Lăsați telegondola. PRIVITI TROTUARELE orașului în ce hal arată după astuparea săpăturilor și cum sunt refăcute. Deplorabil! Nimeni nu controlează aceste lucrări? Pavele puse în bătaie de joc,denivelări. Mergeți la pas prin oraș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.