Prefectul PSD Adrian Niță, anunta ca îi dă în judecata pe liberalii nemteni care au semnat comunicatul de presa emis astazi, prin care acestia cer demiterea sefului DRDP Iasi, din cauza lucrarilor la podul de la intrare in orasul Roman (Comunicatul AICI PNL Neamț: ”Solicităm demiterea șefului DRDP Iași, pentru întârzierea nejustificată a lucrărilor de la podul Horia”)

Adrian Niță considera ca observatiile/criticile aduse de liberali la adresa sa, sunt de fapt circ și mahala și i-au adus prejudicii de imagine. In comunicatul PNL, semnat de George Lazăr, Laurențiu Leoreanu si Eugen Țapu-Nazare, se afirma că Adrian Niță este prefect marioneta si că acesta se face direct raspunzator pentru disconfortul creat romascanilor prin lucrarile care se desfoara in ritm de melc, pentru că îl sustine in functie pe directorul DRDP Iasi.

Adrian Niță: Urmare a comunicatului de presă emis de către conducerea PNL Neamț in legătură cu lucrările care se desfășoară pentru înlocuirea rosturilor de dilatație la podul de pe drumul național DN 2, la intrarea în municipiul Roman, facem următoarele precizări:

Reprezentanții DRPDP Iași ne-au comunicat că această activitate a fost contractată de o firmă specializată respectându-se procedurile legale. Operațiunea constă în demontarea rostului degradat, refacerea suportului, trasarea și realizarea găurilor, montarea rosturilor noi.

Din punct de vedere tehnic, lucrarea de înlocuire a unui rost de dilatație are termen de finalizare de cel puțin 5 zile/fir. Termenul nu poate fi devansat deoarece sunt folosite în procesul tehnologic betoane speciale cu termen strict de întărire și protecție. Având în vedere complexitatea operațiunii și instalațiile folosite, activitatea nu se poate desfășura pe timpul nopții, ci doar pe timpul zilei. Totodată, în procesul tehnologic există și pauze obligatorii în care nu pot fi executate alte operațiuni și nici nu se poate circula pe sectorul respectiv. Termenul contractual de finalizare a lucrării este sfârșitul lunii august a.c.

Se încearcă finalizarea lucrărilor într-un timp mai scurt, dar fără a fi afectate etapele tehnologice.

In ceea ce privește minciunile și calomniile pe care semnatarii acestui comunicat le-au făcut la adresa mea, fac precizarea că îi voi chema în judecată pentru a răspunde civil pentru prejudiciul de imagine pe care mi l-au produs.

Această decizie am luat-o deoarece nemțenii nu sunt datori să asiste la bălăcărelile publice proliferate de politicieni care nu s-au remarcat în activitatea lor politica și administrativă decât prin circ și comportament de mahala.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.