Institutia prefectului a organizat astazi o instruire cu autoritatile publice locale  avand ca scop  masurile ce se impun pentru plata drepturilor salariale din sentintele civile pentru personalul din invatamantul preuniversitar, in conformitate cu OUG 74/2014 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2014 si unele masuri bugetare, publicata in M. Of. Nr. 888 din 5 decembrie 2014.

Administratia judeteana a Finantelor Publice a repartizat fiecarei unitati administrativ teritoriale  in cursul zilei de miercuri, 10.12.2014, sumele defalcate pentru finantarea cheltuielilor descentralizate la nivelul judetului, comunelor, oraselor si municipiilor, aferente salariilor, sporurilor, indemnizatiilor si altor drepturi salariale in bani stabilite prin lege, precum si contributiile aferente acestora, hotararilor judecatoresti din invatamantul preuniversitar de stat precum si drepturilor asistentilor personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizatii lunare. De asemenea au mai fost repartizate sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale pentru achitarea ratelor aferente imprumuturilor contractate de unitatile administrativ teritoriale.

In cadrul reuniunii, Prefectul judetului a facut cateva precizari si privind derularea Programului Operational pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.