Astazi a avut ultima sedinta din 2016, a Colegiului prefectural, se arata intr-un comunicat de presa al Prefecturii judetului Neamt:

”Prefectul judeţului Niculina Dobrilă a condus astăzi, 20 decembrie a.c., ultima şedinţă din acest an a Colegiului prefectural.

Întâlnirea s-a desfăşurat într-un cadru informal, prilejuit de apropierea sărbătorilor de iarnă.

Devenită deja o tradiţie, ultima şedinţă din an a Colegiului prefectural o dedicăm unei treceri în revistă a principalelor realizări ale anului care tocmai se încheie și a enunţării priorităţilor anului viitor pe care le vom avea în vedere fiecare dintre noi. De aceea aş dori să avem un dialog interactiv, fără o agendă prestabilită. Voi începe eu să prezint pe scurt  principalele rezultate obţinute de instituţia noastră ” a spus în deschiderea întâlnirii prefectu lNiculina Dobrilă.

Astfel, au fost remarcate câteva din principalele realizări ale Instituției prefectului, precum : obţinerea recertificării Sistemului Integrat de Management Calitate – Mediu – Sănătate şi Securitate Operaţională – în conformitate cu cerinţele standardelor ISO, derularea Programului pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), precum și organizarea celor două procese electorale, alegerile locale și generale – pe o legislație nouă, gestionarea bună a situaţiilor de urgenţă produse pe teritoriul judeţului şi alocarea unor sume pentru refacerea infrastructurii afectate, în urma promovării unor proiecte de hotărâre de Guvern – respectiv 11.031 mii lei prin HG 468/6 .07. 2016 și alți 688 mii lei prin HG 752/2016.

Au avut intervenţii prezentându-şi realizările anului 2016 şi priorităţile anului viitor şefii a trei instituţii publice: Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Direcţia pentru Cultură, Secţia Drumuri Naţionale.

La finalul întâlnirii prefectul a mulţumit tuturor colaboratorilor pentru implicare şi sprijin şi a adus, deasemenea, mulţumiri reprezentanţilor mass media.

Vă mulţumesc pentru sprijin şi colaborare mai ales în acest an când, pe lângă activităţile curente, s-au desfăşurat şi două procese electorale. Totodată  vă felicit pentru activitatea desfăşurată şi pentru rezultatele obţinute. Trebuie în continuare să depunem eforturi pentru a spori încrederea oamenilor în instituţiile publice. Şi pentru că suntem la final de an, tuturor vă doresc sărbători fericite şi un an nou cu împliniri, sănătate şi putere de muncă” a spus la final prefectul Niculina Dobrilă.

La întâlnire au fost prezenţi, alături de membrii Colegiului prefectural, alti invitaţi: subprefectul judeţului –Iulian Jugan, membrii Comisiei de Incluziune Socială, membrii Comisiei de Dialog Social precum şi reprezentanţi ai vârstnicilor.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.