Prefectura Neamt a cam dat cu piatra-n balta in aceasta dimineata (22 mai), sau ca sa fie mai pe regionalisme, a dat cu Chetroiu in… comunicare, pentru ca asa fost botezat prefectul George Lazar, chiar de catre comunicatorii prefecturii: ”George Chetroiu”.

Într-o postare de pe pagina de facebook intitulata ”Institutia Prefectului judetul Neamt”, a aparut un anunt referitor la declaratii de presa in comun prefect- primar Dragos Chitic, in care prefectul judetului Neamt apare cu numele George Chetroiu.

Evident, este vorba despre o gafa a echipei de comunicare a prefectului, care o fi fost nevoita sa inceapa programul mai devreme decat de obicei, inainte de pauza de cafea cu care incepe orice zi de munca in orice institutie publica.

 

Culmea, mesajul a fost preluat in forma gresita si de comunicatorii lui Dragos Chitic, care au distribuit anuntul cu prefectul Lazar botezat Chetroiu, semn ca si la Primaria Piatra Neamt, ziua de lucru incepe destul de tarziu.

Ulterior, dupa aproximativ o ora, textul de pe pagina prefecturii a fost corectat, George Lazar revenind la numele sub care este cunoscut, spre dezamagirea carcotasilor care au crezut ca s-a schimbat prefectul.

O gafa asemanatoare s-a petrecut la Prefectura Neamt in anul 2019, cand prefect era Daniela Soroceanu. Atunci, viceprimarul Gavrilescu a fost botezat Vasilescu. Vezi detalii in link:

Gafă la Prefectura Neamț, în documente oficiale. Viceprimarul Gavrilescu are de primit un MIEL

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.