Prefectura Neamț a uitat să anunte presa că Ministrul Sportului, UDMR-istul Eduard Novak, viziteaza judetul Neamt astăzi și mâine (21-22 noiembrie).

Prefectul Niță, care de când a preluat funcția este și purtător de cuvânt la Prefectură și pare că se poate împărți mai greu între cele două sarcini, și-a adus brusc aminte că Novak este în Neamț, abia în această după-amiază în jurul orei 14, după ce au întrebat jurnaliștii pe grupul de presă al prefecturii. Așa că imediat, a anuntat că mâine dimineață va fi o conferinta de presă la Prefectură, la care va participa și el, alături de ”Eduard Novak, fosta campioană mondială și olimpică la gimnastică Silvia Stroescu, directorul executiv al DJST Neamț precum și alți sportivi și iubitori ai sportului nemțean reprezentativi”, după cum se arată în invitația pentru presă.

Contactat de tvmneamt, Adrian Niță a spus că avea pregătită invitatia pentru presă, dar și-a adus aminte de ea abia după ce au intrebat jurnalistii. Adică… a cam uitat, cel putin pe moment, dar bine că și-a adus aminte mai târziu, decât niciodată.

Ministrul Novak este astăzi și la Roman, însă nu s-a comunicat nimic oficial presei din Neamț, că un membru al Guvernului este în vizită de lucru în judet. La Roman, ministrul UDMR va face o vizita la ora 16:30, la Sala Sporturilor.

Conform Prefecturii, conferinta de presa de maine de la Piatra Neamt, va fi despre ”prezentarea Strategiei Naționale pentru Sport, document strategic cadru, elaborat de Ministerul Sportului, în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca”. Adică vor fi înșirate (pentru a câta oară?) povești despre cum va fi revitalizat sportul din România, aflat la această oră în stare de deces încă nedaclarat oficial.

Faptul că Prefectura cu prefect PSD a uitat să anunte o vizita de ministru, nu ar fi nimic nemaivăzut în Neamt. Pe vremea când prefect era Daniela Soroceanu (tot PSD), erau tinute la secret toate vizitele de miniștri, ba chiar și cea a prim ministrului de la acea vreme, Viorica Dăncilă.

Referitor la ”Strategia Națională pentru Sport” pe care o va prezenta mâine ministrul Novak, rămâne de văzut ce deznodământ va avea, ținând cont că Eduard Novak a fost acuzat de mai multe ori de atitudine antiromânească, de când este Ministrul Sportului. Mai nou, pe numele acestuia a fost deschis și un dosar penal. Amănunte AICI!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.