Prefectura Neamț anunță că din cauza condițiilor meteo extreme, mai multe drumuri din Neamț au fost închise. ”DN15D, din cauza viscolului, zona Dealul Mărului, drumul s-a blocat. Sunt TIR-uri neechipate corespunzător care nu pot urca. A fost deblocat o scurtă perioadă de timp dar un TIR l-a blocat din nou. S-a instituit restricție de tonaj pentru vehicule cu masă mai mare de 7,5 tone cu excepția autovehiculelor care asigura intervenția pentru situații de urgență, incepand cu ora 13:00, până la încetarea fenomenelor meteo.

Pe DN 15D, Piatra Neamț -Roman acționează autofreza. Din cauza viscolului s-au format cavaleri de zăpadă.

Pe DJ 157J, Hoisești – Negritești, o porțiune de drum aflată in câmp a fost înfundată din cauza viscolului. Utilajele lucrează la fața locului.

Pe DJ 157 Horia – Trifești, sectorul de drum din câmp, circulația este blocată momentan. Utilajele lucrează pentru restabilirea viabilității drumului.

Astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Roman, s-a întrunit și a luat următoarele decizii cu privire la desfășurarea traficului pe raza municipiului Roman:

Se aprobă închiderea temporară a variantei ocolitoare Roman Est între Cersanit și drumul județean 207A din cauza vizibilității reduse, până la data de 09.01.2024, ora 08.00”, a transmis prefectul Adrian Niță.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.