Prefectura Neamt anunta deschiderea unui centru mobil de vaccinare in Piatra Neamt pe platoul Curtii de Domnesti. Un centru mobil va fi si in parcul din fata primariei din Roman. ”In urma discutiilor cu DSP si Primaria Piatra Neamt vom organiza centru mobil de vaccinare in municipiul Piatra Neamt pe platoul de la turnul lui Stefan cel mare, incepand cu data de 5-6 iunie, in fiecare weekend in intervalul orar 10:00-21:00, la fel si in Municipiul Roman in zona centrala, in parcul din fata Primarie, in acelasi program tot pentru weekend”, a declarat prefectul George Lazar.

In perioada 5-6 iunie, vor fi deschise centre mobile de vaccinare si in doua zone turistice din judet, la Targu Neamt si la Durau. ”Vom deschide tot pentru perioada 5-6 iunie,
cu posibilitatea de a permanentiza in fiecare weekend, in intervalul orar 10:00-21:00, doua centre mobile de vaccinare in zonele turistice aglomerate, respectiv in Orasul Targu Neamt, la poalele cetatii si in Statiunea Durau, comuna Ceahlau, pe platoul de la baza partiei.
La aceste actiuni am avut discutii si isi dau concursul si urmatoarele institutii: CJ Neamt, Primaria Targu Neamt si Primaria Ceahlau”, a mai precizat prefectul Lazar.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.