Prefectureasa Daniela Soroceanu (foto) sustine la aceasta ora (6 mai, ora 13) o conferinta de presa la care presa incomoda nu a fost invitata, asa cum ne-am obisnuit de cand personajul amintit a trecut prefectura pe persoana fizica.

Tvmneamt, unul dintre site-urile cazute in dizgratia prefecturesei este tinut la distanta de problemele sensibile ale judetului Neamt, tocmai pentru ca nu face parte din corul de aplaudaci ai politicenilor, cu atat mai putin ai celor care ocupa functii publice si prezinta lucrurile asa cum sunt, nu cum ar vrea altii sa para.

Conferinta de astazi este pe persoana publica Daniela Soroceanu, pentru ca la inceputul conferintei, ea a tinut sa puncteze de doua ori ca ”Mi-am deschis pagina de persoana publica”. Probabil ca se referea la vreo pagina de facebook, pentru ca asa cum bine stim, mai nou, judetele se conduc de pe facebook, iar problemele cetatenilor se rezolva tot acolo, adica deloc. Formularea ”pagina de persoana publica”, arata cam cat de importanta este prefectureasa in mintea ei.

Trecem peste alte dezacorduri gramaticale cu care ne-a obisnuit Soroceanu si amintim doar ”Prima chestiune care vreau sa o stabilesc”, rostita cu maxima pretiozitate de la microfonul prefecturii, chiar la inceputul conferintei.

Soroceanu nu uitat sa spuna si cat de importanta este presa, pentru ca de fapt presa este cetateanul. Se vede cat de important este cetateanul pentru prefectureasa, aceasta refuzand cu incapatanare sa invite la conferintele de presa pe jurnalistii incomozi.

Prin urmare, desi ar fi fost normal ca si cititorii tvmneamt (cateva zeci de mii pe luna) sa stie cu ce se ocupa prefectul si cum sunt gestionate problemele judetului, Daniela Soroceanu a considerat ca acestia nu merita sa afle informatiile respective. La conferinta de presa de astazi sustin declaratii reprezentanti ai DSP, ai Garzii de Mediu si ai Apelor Romane.

Reamintim ca tvmneamt a dezvaluit in urma cu doua saptamani ca prefectureasa Soroceanu isi duce unul dintre copii la scoala cu Touaregul si soferul prefecturii. Vezi AICI- FILMATĂ ÎN FLAGRANT- PREFECTUREASA DE NEAMȚ, FIȚE DE BUGETAR DE LUX. TOUAREGUL PREFECTURII, FOLOSIT ÎN FAMILIE

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.