”Asigur pe toți cetățenii că siguranța lor este foarte importantă pentru mine…”

Afirmatia de mai sus apartine prefectului judetului Neamt, Daniela Soroceanu, si ar fi  trebuit sa se gandeasca de mai multe ori inainte sa scoata perla, decat sa creada ca toti cetatenii acestui judet au mintea scurta si uita de la mana pana la gura cu cine au de a face. Ar fi evitat astfel sa dea cu mucii in fasole.

Ea sugereaza ca nu mai poate dormi de grija sigurantei cetatenilor, in incheierea unui asa-zis comunicat scris astazi, 25 iulie, pe ”pagina de persoana publica”, pe facebook, unde altundeva, ca asa de profi a ajuns comunicarea la Prefectura Neamt, incat informatiile de interes public se furnizeaza prin sms sau pe whatsapp si doar presei aservite, iar uneori se mai pun si pe facebook. (Mai multe despre comunicatul cu bucluc, AICI). N-ar fi de mirare sa auzim intr-o zi ca la Prefectura Neamt se plateste taxa pe comunicat.

Asa de importanta este siguranta cetatenilor pentru prefectureasa apolitica si fara nicio legatura cu PSD, incat nici dupa o luna de la producerea alunecarilor de teren de la Farcasa nu sufla vreo vorbulita despre ce se petrece acolo si nici macar n-a trimis pe cineva sa vada despre ce e vorba si daca intre timp nu cumva a murit cineva. Astazi, da cu mucii in fasole si spune ca ”Asigur pe toți cetățenii că siguranța lor este foarte importantă pentru mine…”

Detalii despre situatia de la Farcasa, in materialul video de mai jos:

Dupa producerea inundatiilor de la Farcasa, atat de preocupata s-a dovedit a fi de siguranta cetatenilor, incat l-a lasat pe primar sa se descurce cum poate, desi in zeci de curti aluviunile depasesc 2 metri inaltime si trebuie utilaje speciale care numai cu ajutorul prefectului ar fi putut ajunge acolo. Tot la Farcasa, ieri au fost evitate la limita noi inundatii, la fel si astazi, 25 iulie. Autoritatile locale s-au descurcat cum au putut, improvizand diguri din copaci si alte materiale pe care le-au gasit. De la Prefectura n-a spus nimeni nimic, au stat cu capul la cutie. Astazi, prefectureasa ne spune ca siguranta cetatenilor este foarte importanta pentru ea, adica a dat cu mucii in fasole cum nu se putea mai rau.

Si un ultim exemplu din cateva zeci. De ani de zile, la Pangarati, pe un drum national foarte circulat, un pod abia sta sa se prabuseasca. Este vorba tot despre siguranta cetatenilor. Ati auzit pe cineva de la Prefectura sa fie preocupat de asa ceva?

DEX: a da cu mucii-n fasole- a face o gafă

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Care siguranta????? De asta ne mor “dragii” nemteni la fiecare inundatie mai serioasa? Are constiinta curata? Noroc de ultima ploaie care a creat din nou probleme la Farcasa ca ramaneau uitati in nenorocirea care s-a abatut asupra lor. Nu va vom uita niciodata pentru raul pe care ni-l faceti prin incompetenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.