Un barbat din Bacău pare să fi luat foarte in serios avertizarile privind un blackdown (pana de curent) în Europa, așa că s-a pregătit serios pentru asta, furând dintr-un magazin din Tg Neamt, acumulatori (baterii reîncărcabile) in valoare de 3.800 de lei. Din nefericire pentru el, a fost prins si va avea curent electric asigurat cel putin 24 de ore, in arestul politiei. ”La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, au fost sesizați sesizat cu privire la faptul că, la aceeași dată, aflându-se în incinta unui supermarket din Târgu-Neamț, un bărbat ar fi sustras mai multe acumulatoare adaptabile, prin îndepărtarea sistemelor de siguranță antifurt, creând un prejudiciu de 3.800 de lei.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 39 de ani, din județul Bacău.

Totodată, bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

I.C. (foto coperta- imagine cu caracter ilustrativ)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.