Premiera pentru Piatra- Neamt si pentru judetul Neamt. Pentru prima data, o echipa de majorete s-a calificat la un Campionat Mondial de profil.

Este vorba despre echipa de majorete ”Ritmic Show”, care va pleca maine in Cehia, la Praga, unde se va desfasura competitia.

Echipa este coordonata de profesoara  Lăcrămioara Corfă. Elevele care au reusit performanta sunt: Teodora Asmarandei, Denisa Baluș, Iustina Chioacă, Ilinca Ioanițoae, Raluca Lazăr, Karina Leonte, Ilinca Negoiță, Ioana Olărașu, Ilinca Pepelea, Maria Stavarache, Bianca Șerban-Năstase, Teodora Tănasă și Maria Tăzlăoanu.

”Am trăit o mare bucurie. Am fost, la început, amatori și dornici de muncă și iată că acum am început să avem rezultate și să ne placă din ce în ce mai mult ceea ce facem. Părinții sunt foarte implicați. Având tot acest sprijin la îndemână, am beneficiat de condiții propice de lucru. Vreau să vă spun că este și o pasiune de-a mea de mult timp. Am ajuns la un rezultat foarte mult râvnit, dar mai puțin așteptat. Există în orice lucru o satisfacție la un moment dat și o recompensă”, a declarat Lacramioara Corfă pentru mesagerulneamt.ro 

Interviul integral cu cea care alaturi de elevele sale a reusit o premiera pentru judetul Neamt, AICI

Asadar, le tinem pumnii micutelor si le uram SUCCES!

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.