”Echipa PNL Neamt este Echipa Câstigătoare”, transmite prefectul de Neamt, George Lazar, dupa congresul de ieri al liberalilor, in urma caruia, premierul Florin Cîțu a fost ales presedinte al partidului. ”Alături de noul Presedinte a Partidului National Liberal, dl Florin Cîţu! Vă multumesc dragi colegi liberali , vă multumesc tuturor pentru sustinere, pentru implicare si pentru intregul efort din cele doua zile ale Congresului PNL. Echipa PNL Neamt a fost la inaltime si cu o extrem de larga majoritate a votat Florin Cîțu Presedinte”, este mesajul lui George Lazar, presedintele PNL Neamt.

Florin Cîțu a castigat șefia PNL cu 60% din voturi, iar Ludovic Orban a luat 40% din voturi.  Ludovic Orban și-a recunoscut înfrângerea și a anunțat că demisionează de la șefia Camerei Deputaților.

Dragi colegi, am spus de mai multe ori, acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp,  trebuie să fiu sincer şi să vă spun că nu mă surprinde alegerea dummneavoastră, pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare e singura soluţie pentru PNL. În acelaşi timp, vă promit că voi fi preşedintele liberalilor, indiferent pentru cine aţi votat astăzi. De astăzi suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Această nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare care începe cu PNL şi care va schimba România în bine. Vă mulţumesc tuturor şi împreună construim România liberală. Mulţumesc”, a declarat Florin Cîțu imediat după alegerea sa ca președinte al liberalilor, sâmbătă, la Congresul PNL.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.