Premierul Florin Cîțu a transmis in urma cu scurt timp, un mesaj cel putin halucinant, daca nu chiar unul de tip extremist-dictatorial: ”Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva campaniei de vaccinare!”, a spus Cîțu intr-o conferinta de presa. Premierul nu a explicat si ce inseamna mai exact ”eliminarea vocilor” care nu merg cu turma si nici cine ar fi respectivele voci, daca este vorba despre orice român care indrazneste sa refuze vaccinul sau are alta parere decat oficialitatile.

Singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normală, de a merge la concerte, teatru, restaurante, de a călători – este să ne vaccinăm! De aceea facem toate aceste efoturi. Din partea sectorului privat avem toată susținerea în această campanie. 

Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva campaniei de vaccinare! Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar fi veni ea, subminează un efort al nostru de a reveni la normalitate cât mai curând. Vreau să fie foarte clar! Intrăm într-o nouă etapă, trebuie să creștem ritmul”, a spus Florin Cîțu.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.